Könyvelés Informatika Cégünkről Kapcsolat
Számít a múlt! 30 éves rutin és tapasztalat a hátunk mögött!

A Shadow Informatika és Kereskedelmi Bt. 1993-ban alakult, azaz az idén ünnepli 20. évfordulóját. Alapítója és tulajdonosa Mika Róbert, aki 1984 óta dolgozik a számítástechnika különböző területein, ez idő alatt számos cégnél oktatta az akkor még gyermekcipőben járó számítástechnika alapjait.

A nyolcvanas évek végétől a nagygépes rendszerektől a számítástechnika fő iránya átkerült a PC típusú számítógépek világára, amely még több lehetőséget adott a rendszerváltás utáni korszakban. Ebben az időben alakult meg a Shadow, amely a digitális hangrögzítéstől kezdve, a programfejlesztésen át, a helyi hálózati rendszerek kiépítéséig vállalkozott a különböző informatikát érintő munkákra. Ez a széles választék biztosította a cég dinamikus fejlődésének alapjait.

A kezdetben főként alvállalkozóként jegyzett Shadow pár év alatt saját lábára állt: kialakította sajátos, rá jellemző tradíciókat megőrző, ugyanakkor minden újra fogékony arculatát.

2008-ban a tulajdonosi kör változása nem csak a fiatalítást biztosította, hanem új projektek bevezetését is lehetővé tette. Így már az informatika területe mellett a számviteli szolgáltatások, elsősorban a könyvelés és a bérszámfejtés is jelentős szerepet kapott a cég életében.

Mindig is elsőrendű feladatunknak tartottuk a minőségi sztenderdek fontosságát, amiből egy jótányit sem engedünk. Mert nálunk a minőség a legfontosabb úgy, hogy áraink elérhetők legyenek. Számunkra ez a kihívás!

Magasan kvalifikált szakembereink biztosítják, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk. Felszereléseink és alkatrészeink minősége biztosítja, hogy tartani tudjuk az elvárt színvonalat.

És most szeretnénk azokkal a tevékenységeket felsorolni, amiben mindenképpen számíthat ránk:
- Számviteli szólgáltatások
- Informatikai szolgáltatások
- Tanácsadás
- Rendszertervezés
- Informatikai eszközök beszerzés, telepítése
- Programozás, programfejlesztés
- Karbantartás, szerviz
- Munltimédiás szolgáltatások