Könyvelés Informatika Cégünkről Kapcsolat
"Navigare necesse est..." (Pompeius)


Hajózni kell... - mondta Pompeius az ókorban, mert a kereskedelem az egyik legfontosabb dolog
volt, van és lesz.


Ahogy adózni, járulékokat fizetni is kell - mert a modern államban vannak olyan, csak közösen
finanszírozható dolgok, amelyek fontosak egy társadalomban. A teljesség nélkül gondoljunk az
oktatásra, katasztrófavédelemre, szociális kiadásokra, egészségügyre, védőoltásokra,
honvédelemre, közvilágításra, hogy csak néhány dolgot soroljunk fel.
Tehát adózni kell!

Optimális esetben a pénzbeli befizetési kötelezettséget az ország mindenkori politikai és pénzügyi vezetése úgy próbálja megállapítani, hogy a közterheket minden vállalkozás és magánszemély lehetőleg arányosan viselje.
Mivel az adózásra kötelezettek köre igen széles skálán mozog, az adózás jogi háttere nem követhető, tekinthető át egyszerűen. Ezért ma már elfogadott, hogy képzett szakemberek segítik az adózási labirintus útvesztőiben eligazodni az egyéni és a társas vállalkozásokat.

Mivel főfoglalkoztatású pénzügyi és adózási tanácsadók alkalmazására a legtöbb esetben az egyéni és kisvállakozásoknak nincs módjuk, mi arra vállalkozunk, hogy ebben a szövevényes világban eligazítsuk ügyfeleinket és a jogszabályoknak megfelelően biztosítsuk a nyugodt adózási hátteret.

Elismerjük, hogy az adózással, számvítellel és a pénzügyi feladatokkal kapcsolatos segítség igénybevételéhez alapos és mély bizalomra van szükség!

Mi természetesen nem vállakozunk a lehetetlenre!
Csak annyit garantálhatunk és garantálunk is, hogy a munkatársaink napi mély és alapos szakismertét megtámogatandó speciális képesítésű szakértőgárda biztosítja a mindenkori törvényeknek való megfelelést!

Ugyanakkor azt sem szabad figyelmen kívűl hagyni, hogy a "hétköznapi" munkákon túl további szolgáltatásokat is biztosítunk ügyfeleinknek, például a PDF alapú dokumentumarchiválás, elektronikus aláírás, időbélyegzés és még számos lehetőség.

Könyveléssel kapcsolatosan a konyveles@shadowpro.hu email címen érdeklődhet!